Ilman aikataulupaineita

Kaarna Terveyspalvelut Oy on syyskuussa 2017 perustettu kotimaisessa omistuksessa oleva sosiaali- ja terveyspalvelualan yritys.

– Tuomme kotiin sekä lääkärit, sairaanhoitajat, laboratoriot että kodinhoidon avun, kertoo Kaarna Terveyspalvelut Oy:n johtava lääkäri Rasmus Latvala.

– Kotipalvelumme kattavat huomattavan suuren osan terveydenhoidon kentästä ja lisäksi meillä on laaja kumppaniverkosto. Kotilääkärit ovat kokeneita yleis- ja erikoislääkäreitä, jotka tuovat sekä tutkimukset että hoidon potilaan kotiin.

– Lääkärimme suunnittelee hoidon mahdollisimman joustavaksi, tilaa tarvittavat laboratoriotutkimukset kotiin sekä varmistaa jatkohoidon oli sitten kyse tavallisesta flunssasta, selkäkrampista, vuosikontrollitarkastuksesta tai pitkälle edenneestä sairaudesta.

Latvalan mukaan kotiin tuotava lääkäripalvelu on luottamustehtävä, jota ei anneta kenen tahansa käsiin.

– Kiinnostusta kotiin tuotaville terveyspalveluille ja kotilääkäritoiminnalle tuntuisi löytyvän. Monet asiakkaamme ovat sellaisia, jotka käyttävät palveluitamme säännöllisesti.

Suurin käyttäjäryhmä ovat selvästi työelämänsä jo ohittaneet henkilöt, jotka eivät ole enää aktiivisen työterveyshuollon palveluiden piirissä.

– Toinen pääkäyttäjäryhmä on vuosien varrella ollut lapsiperheet, mutta heidän keskuudessaan taitavat tällä hetkellä digitaaliset terveyspalvelut nostaa suosiotaan, sanoo Latvala.

Lue lisää Senioriterveyden numerosta 8/2020!

 

Rasmus Latvala

- Etenkin senioreiden kohdalla on hyvä huomioida ihmistä sekä tämän terveyttä kokonaisuutena, tietää Kaarna Terveyspalvelut Oy:n johtava lääkäri Rasmus Latvala. Kuva: Kaarna Terveyspalvelut Oy